Om oss

fashion-copenhagen.se är ett litet, men innovativt företag som är dedikerat till att hitta och erbjuda häftiga gadgets till alla svenskar.

Inget betyder mer för oss än att ge våra kunder en rad bra erbjudanden på alla deras favoritprodukter. Vi arbetar dygnet runt för att hitta de mest innovativa produkterna, så du inte behöver använda timmar på att göra en egen sökning.

Vi levererar till kunder över hela världen på daglig basis och säkerställer kundnöjdhet med en pengarna tillbaka-garanti.

Vi strävar även efter att alltid tillhandahålla bästa möjliga nivå av kundservice till er genom att garantera svar på frågor inom 24 timmar

Lita på vår expertgrupp när du behöver hjälp med att hela tiden ligga steget före. Delta i vår produktrevolution, då vi ständigt utmanar vad som är möjligt i ditt liv och hjälper till att skapa awesomeness i hela Sverige.

Vi älskar våra kunder. Vi anser att kundservice börjar med att vara selektiv med det vi erbjuder på vår hemsida. Vi erbjuder därför endast produkter som vi själva använder, så att de alla är funktionella, hållbara och fina.
Prata med våra experter på: info@fashion-copenhagen.se
Följ oss på Facebook på: https://www.facebook.com/fashion-copenhagen.se

Vavoom ApS

CVR 40669280

Jukkerupvænge 1
4420 Regstrup, Danmark

info@fashion-copenhagen.se